Suomeen on helppo tehdä uusi puolue, se toimii siten, että teet yhdistyksen vaikka kavereidesi kanssa ja keräät kannattajakortteja. ja kun niitä on tarpeeksi voit tehdä ryhmästäsi puolueen ja mennä sitten eduskuntaan päättämään kaikkien asioista, tällä pienellä ryhmälläsi, jos saat kansan äänestämään sinua / teitä.

Tällä hetkellä Suomessa on useampia puolueita, mutta ne voi suoraan jaotellaan kahteen ryhmään: EU:n rahoittamat ja kontrolloimat puolueet sekä EU kriittiset puoleet.

Tällä hetkellä EU kriittisiä puolueita, näistä suurista puolueista, on vain Perussuomalaiset, ja kaikkien muiden puolueiden linja on lähes sama. Siihen kuuluvat EU:lta tulleiden arvojen edistäminen: kolmannet sukupuolet,  valheellinen tasa-arvo, maahanmuutto, ilmastohömppä ja EU:n “demokratian” levittäminen.

Tällä hetkellä EU:ssa on se tilanne, että Ranskassa on nyt annettu EU:n poliisivoimille lupa tappaa siviilejä, ja tästä voikin mietti, onko se EU sittenkään niin hyvä mitä väitetään? Etenkin kun mietitään, että Ranskan kansa on ollut yli vuoden kaduilla, sekä yleislakko jatkunut jo kohta 2kk. Kansa taistelee polisiia vastaan, tästä ei puhuta, ja nyt on lupa tappaa? Outoa..

Todennäköisemmin tämä on tuleva Suomeenkin, mikäli nämä EU:ta kannattavat puolueet pääsevät jatkamaan tätä maamme tuhoamista ja maailman pelastamista. Voi kun vain tajuaisivat keskittyä omaan hyvinvointiinsa ensin.. ja sitten auttaisivat lähellä olevia, vaan ei..

Lähtökohtaisesti: Kaikki isot puolueet liittyvät jollain tavalla EU:n rahoituksen ja agendan alle: Eikä niillä ole enää mitään tekemistä suomen kansan kanssa.

TILANNE 2020:

Tällä hetkellä asioistamme päättää:

SDP : (Punainen väri / Antti Rinne & Sanna Marin)

 • SDP on kuuluisa siitä, että lupaa sitä ja tätä, ja leikkaa toisaalta
 • SDP on niinkuin sirkus (Paljon rahaa omiin juhliin ja AY-liikkeiden kanssa lobbaamista, lakkojen järjestämistä jne. välittämättä kansasta)
 • Tukevat EU:n ilmastopropagandaa ja poliittista haittamaahanmuuttoa
 • Omaa sanomaa ei ole, paitsi AY-liikkeet ja EU:n agenda
 • Viitteitä kommunismiin toiminnallaan

VIHREÄT (Vihreä väri / Maria Ohisalo & Pekka Haavisto)

 • Vihreät ovat kuuluisia siitä, että myivät sähköverkkomme ulkomaille (tämän takia kalliit siirtomaksut) ja lukuisista muista rikoksista: hakevat laittomasti verorahoillamme laittomia haittamaahanmuuttajia maahamme, ilman kenenkään lupaa (paitsi EU:n luvalla eivätkä täten joudu ongelmiin).
 • Tukevat ilmastopropagandaa ja poliittista haittamaahanmuuttoa
 • Omaa sanomaa ei ole, vain EU:n agenda

VASEMMISTO (Vaaleanpunainen väri / Li Anderson)

 • Vasemmisto on EU:n rahoittama “ääriryhmittymä”, toiselta nimeltä myös Antifa
 • Tähän ryhmään kuuluu nuoria aikuisia, jotka eivät suvaitse suomalaisia
 • Tämän Antifan jäsenet erotat mustista huiveistaan, ja hyökkäyksistä valkoisia kohtaan, erityisesti suomalaisia ja suomalaisuutta tukevia ns. isänmaallisia kohtaan
 • Vasemmisto tukee ilmastopropagandaa ja poliittista haittamaahanmuuttoa sekä verojen kiristämistä
 • Oma sanoma = Kommunismi, Antifa sekä EU:n agenda

RUOTSALAISTEN PUOLUE = (Anna Maija Henrikson)

 • Tämä puolue on taas täysin pihalla todellisuudesta siinä missä muutkin, ja jos katsot eduskunnan lähetyksiä, kiinnitä huomiota niihin ihmisiin jotka istuvat siellä kaukalossa, ja katso henkilö, joka siellä hymyilee ja selvästikin vain miettii, kuinka hyvin omat asiat ovat, niin huomaat kuka kuuluu tähän puolueeseen
 • Tällä puoleella ei ole mitään omaa lisättävää eikä sanottavaa, se vain tekee kaikkensa, että saa itse rahaa ja valtaa
 • Puoltaa kaikkea yleisiä mielipiteitä, ihan sama mitä ne ovat. Kunhan ei tueta suomalaisuutta. EU:lle tuki löytyy, tietenkin
 • Tuhoaa Suomea toiminnallaan tällä hetkellä

KESKUSTA (Apilan kuva / Juha Sipilä & Katri Kulumni)

 • Keskusta oli alunperin puolue, joka tuki maanviljelijöitä ja asettui ns. keskelle
 • Juha Sipilä kävi kuitenkin eduskunnassa vähän lobbailemassa, ja niin sanotusti tuhosi Keskusta-puolueen
 • Tällä hetkellä Keskustaa johtaa nuori Katri Kulumni, joka on kuin ala-asteen opettaja olisi laitettu eduskuntaan hääräämään, ilman tarvittavaa kokemusta itse elämästä. Eduskunta ei ole paikka opetella sitä.
 • Keskusta ajaa EU:n agendaa, eikä enää aja maaseudulla asuvien asioita ollenkaan
 • Keskusta tulee todennäköisesti häviämään pian, sillä se on täysin samaa Vihreiden, SDP:n ja Vasemmiston kanssa. Periaattesssa kun Kulmuni siirtyisi vain johonkin näistä puolueista, niin puolue loppuisi, sillä Kulmunin edustamat asiat, eivät vastaa enää Keskustan äänestäjien asioita
 • Suurin osa Keskustan entisistä äänestäjistä on siirtynyt tukemaan Perussuomalaisia

Eli nykyinen eduskuntamme ajaa seuraavia asioita EU agendan mukaisesti:

 • Suomalaisten kulttuurin tuhoaminen
 • Suomen kansan tuhoaminen
 • Suomalaisten tehtaiden sulkeminen
 • Työpaikkoja suomalaisilta pois
 • Suomalaisten syrjäyttäminen
 • Maahanmuuttajia lisää
 • Maahanmuuttajille töitä
 • Maahanmuuttajille palveluita
 • Ilmastopropagandaa
 • Suomalaisilta bensat pois
 • Suomalaisilta asunnot pois
 • Maahanmuuttajille ilmaista bensaa
 • Maahamuuttajille ilmaisia asuntoja
 • Verojen korotusta
 • Palveluiden tuhoamista
 • Jne. Tätä listaa voisi jatkaa pitempäänkin, sillä tavoite on vain ja ainoastaan TUHOTA SUOMI.

Se on siis karu fakta: Suomi halutaan tuhota EU:n toimesta, eivätkä edes kaikki nämä meidän edustajat tajua, missä ovat mukana. He luulevat, että EU on aivan ihana tai sitten siellä on kommunismeja töissä ajamassa tätä Suomen kansan murhaamista.

Kristillisdemokraatteja ei kannata mainita, koska voi joutua vihapuhekuulusteluihin. Taas on Päivi oikeudessa raamatun teksteistä.. Ja tämän näytöksen meille tarjoaa EU.. 🙁

Entäs Kokoomus?

Kokoomus on lobbausjärjestö, joka ei pysy pystyssä ilman EU:ta.

Kokoomuksen alkuperäinen idea, oli auttaa suomalaisten yrittäjien asemaa, mutta sittemmin, keskittyy vain lobbaamiseen sen merkkihenkilöille: Sauli Niinistö, Alex Stubb, Petteri Orpo, Kai Mykkänen & Antti Häkkänen jne. Kokoomuksella on EU:n lailla mahdollisuus käyttää näitä euroja loputtomiin mainostaessaan puoluetta, ja Kokoomuksen suosio perustuu lähinnä tähän mainontaan ja siihen käytettävään rahamäärän. Ns. sanoman toisto ja aivopesu. Oikeaa suosiota Kokoomuksella ei sinänsä ole, sillä sen suosio perustuu ns. vanhaan ajatukseen siitä, että Kokoomus auttaisi yrittäjiä, mutta nyt se todellisuudessa on vain ja ainoastaan EU:n kasassa pitämistä varten! Kokoomus = EU.

Myös Kokoomuslaiset siirtyvät Perussuomalaisiin, kun tajuavat, että he vain auttavat yllä mainitun porukan rikastumista.

Kun EU kaatuu, Kokoomus todennäköisesti muuttuu hyvin marginaali-lobbauspuolueeksi, sillä heidän toimintatarkoituksensa päättyy. Toki, silloin voi alkaa taas yrittäjien puolustaminen uudestaan, mutta tällä hetkellä Kokoomus on 100% EU:n lobbausorganisaatio, eikä sitäkään kannata äänestää, jos haluaa, että Suomi vielä maailmalta löytyy.

Perussuomalaiset ovat ainoa toivomme?

Perussuomalaisten suosio kasvaa jatkuvasti, ja kohta se on jo 40%, ja syynä on tosiaan EU:n liittovaltio, joka on kommunismia, joka pyrkii tuhoamaan suomen muiden puolueiden avulla.

Perussuomalaiset ajavat tällä hetkellä suomen yrittäjien ja maaseudun asukkaiden asioita, ja erityisesti Kokoomuksen ja Keskustan äänestäjät siirtyvät jatkuvasti Perussuomalaisten kannattajiin. Eli siitä on ns. tullut kansan puolue, ja yrittäjät ja maanviljelijätkin jo tukevat sitä.

Viher vasemmisto kuplassa olevat henkilöt, asuvat lähinnä pääkaupunkiseudulla, sillä siellä ei voi enää asua eikä elää kriittisesti ajatteleva. Viher vasemmiston suosio perustuu ainoastaan aivopesuun, ja siinä käytetään paljon hyödyksi ihmisten sisäistä vihaa ja sekasortoa. Toiminnallaan viher vasemmisto myös synnyttää lisää sekasortoa, jotta saa lisää edustajia. Viher vasemmiston äänestäjät ovat vaarallisia, sillä voivat hyökätä kenen tahansa kimppuun, joka on heidän kanssaan eri mieltä. He eivät kestä kritiikkiä ollenkaan, ja ovat täynnä istutettua tunnetriggereitä. Onneksi tämä porukka on lähinnä keskittinyt keskustoihin, missä ongelmia ei ole ja elämä on ihanaa ja hyvää. Valitettavasti, todellisuus paljastuu, ainakin siinä vaihessa, kun se osuu omalle kohdalleen, ja sitä kautta myös porukkaa pääsee vapautumaan tästä aivopesusta, ja heistäkin tulee sen jälkeen Perussuomalaisten kannattajia.

Joka ikinen EU myönteinen puolue ajaa Suomen tuhoamista, jotkut jopa tajuamattaan. ONNEKSEMME EU on kaatumassa tulevaisuudessa, sillä hiljalleen, ihmiset tajuavat, että mikä tämä EU oikein on.

Kaikki muut puolueet tällä hetkellä, niinkuin moni suomalainenkin, luulee että he jotenkin auttavat asioita, kun puoltavat näitä EU:n arvoja, eivätkä tajua, että ovat mukana tuhoamassa maatamme.

Tästä syystä on selvä, että Perussuomalaiset tulevat olemaan se isoin puolue, ja tämä pelottaa muita puolueita, sillä EU pelkää menettävänsä vallan siitä, että pystyy tuhoamaan Suomen.

Siinä on myös syy vihapuherikoksiin, sensurointiin jne.

Perussuomalaisia leimataan tarkoituksella natseiksi, isänmaallisiksi jne.jne.

Ja tämä tulee EU:n kontrolloimana, joka kontrolloi kaikkia medioitamme, joten ihmisten aivopesu on suhteellisen helppoa.

Jokainen argumentti, millä perussuomalaisia haukutaan = pystytään kumoamaan, ja tätä ei muut kestä! Jos ajattelet perussuomalaisista negatiivisesti, olet lähtökohtaisesti aivopesty. Todennäköisesti luet pelkkää valtamediaamme, ja pidät juttuja totena, eikö? Valtamedia istuttaa ihmisiin tunnetriggereitä, eikä tarvi kuin sanoa että Perussuomalainen, niin joillakin jo leimahtaa. Jännää? Älä ole aivopesty lammas! Tutki itse asioita, ja jos et jaksa, niin muista, että käy nyt ainakin äänestämässä Perussuomalaisia. Sillä nyt on oikeasti vaaroja ilmoilla? Ainakin huhuja niistä on!

VOIKO POLITIIKKAAN LUOTTAA? VASTAUS ON ETTÄ EI

Tärkeintä on tietää, ettei edes Perussuomalaisiin voi luottaa. Ja tämä osittain tulee myös siitä, että muutama vuosi sitten Perussuomalaisilla oli samanlainen “noste”, mutta Timo Soini, huijasi törkeästi kannattajiaan, ja hylkäsi Perussuomalaiset ja teki oman Sininen Tulevaisuus puoleen, parin muun rotan kanssa, jotka eivät onneksi enää eduskunnasta töitä saa. Tämä puoluekin on onneksemme hajonnut. Positiivista tässä on kuitenkin se: Että nyt kansa osaa epäillä, eikä kansaa enää kuseteta, ainakaan niin helposti!

Tärkeintä on muistaa, että suurin paha on EU, joka kontrolloikin mediaamme ja kaikkia puolueita, todennäköisesti, ehkä myös Perussuomalaisia.

Mutta otetaampa siis faktat pöytään, ja lähdetään siitä, ettei tiedätä mistään mitään, emmekä voi luottaa kehenkään.

Eli on vaara, että EU on kommunismia, ja myös huhuja ja näyttöä tälle väitteelle löytyy. Kaiken lisäksi EU:n toiminta viittaa siihen kokoajan, kieltämällä liput jne.

Mitä voimme tehdä, jos EU on paha, ja kaikki Suomen puolueet, paitsi PS, tukevat EU:ta?

Varmistaakseemme, ettei kommunismi nouse, on ainoa toivomme Perussuomalaiset ja #FIXIT.

Se on ainoa toivomme!

Siksi, on tärkeää, että muutut nukkuvasta äänestäjäksi seuraavissa vaaleissa, ja äänestät Perussuomalaisia. Se on ainoa toivomme, muttei sekään ole varma.

Mitä kauemmin olemme EU:ssa, se tarkoittaa sitä, että verotuksemme kiihtyy, poliisivaltion rakentaminen kehittyy, sensuurin määrä kasvaa, töitä suomalaisilla ei löydy, ja samalla maahanmuuttajia tulee lisää ja lisää.

Lopulta tämä johdattaa meidät siihen, mitä EU haluaa: Että alamme taistelemaan keskenään (mikä on jo nyt menossa), syntyy levottomuuksia jne., Suomen valtio ei pysy enää pystyssä, ja kansa vaatii koko valtion kaatamista. Tässä vaiheessa EU:n suunnitelma on sitten pitkällä, melkein maalissaan, jolloinka voivat sitten ottaa jokaisen valtion omakseen ts. tuhota ja hävittää kartalta kaiken. EU inhoaa itsenäisiä valtioita.

Ruotissa on tosiaan maahanmuuttajat varastaneet jo niitä armeijan ajoneuvoja, niitä “Mörköjä”. Ei liene kovin vaikea sellaisilla ajaa suomeen ja ampua sieltä suojista suomalaisia kun rajamme on auki ja kaiken lisäksi heilutamme heille “Welcome” lippuja. Olisiko aika nyt jo vähän hiljalleen miettiä, että mikä tässä on se koko homman juju? Maahanmuuttajatkin ovat viattomia tähän kaikkeen, ja heidän joukossaa on varmasti hyviäkän ihmisiä, ja syy on paljon laajempi, kuin pelkkä Suomen valtio. Meidän täytyy päästä ensin EU:sta eroon, ja sitten vasta voimme keskittyä valtiomme ongelmiin. Ja jotta päästään EU:sta eroon, on Perussuomalaiset ainoa mahdollisuutemme, huom. mahdollisuutemme. Mutta jos kannattajaluvut ovat pian se 40%, ja mikäli nyt vain ihmiset tajuaisivat tämän hädän, tuo suosio voidaan helposti saada yli 50%, ja jos vaadimme kansana EU:sta eroa, ei meitä voi pysäyttää, koska se on demokratiaa. Sitä jota EU pelkää, eikö ole hurjaa?

ÄÄNESTÄ PERUSSUOMALAISIA JA MUISTA VAATIA EU:STA EROA! KANSA PÄÄTTÄÄ, MUTTA TÄMÄ EI TULE EU:LLE SOPIMAAN: MUSTAMAALAUSTA ON TIEDOSSA JA PALJON. PERUSSUOMALAISIA HAUKUTAAN JA MOLLATAAN KAIKKIALLA, JOPA YLELLÄ, JA TÄSTÄ VOITKIN PÄÄTELLÄ JOTAIN..

ÄÄNESTÄ PS MUTTA MUISTA ETTEI KEHENKÄÄN NYKY POLITIIKKOON VOI ENÄÄ LUOTTAA, MUTTA PS ON TOIVOMME! JOS VALLASSA ISTUVAT EU:N TUKIJAT VIELÄ PITKÄÄN: VOI EDESSÄ OLLA TODELLA SYNKÄT AJAT. TUTKI HISTORIAA JOS ET USKO! MYÖS SITÄ MITÄ EI WIKIPEDIASSA LUE. KIITOS!

TÄRKEÄ PÄIVITYS: PERUSSUOMALAISILLA VANHOILLA PATUILLA ON SELVÄSTI NOUSSUT SUOSIO PÄÄHÄN JA HE INISEVÄT KANNABIS KASVIEN KASVATTAMISESTA! LISÄKSI TRIGGERÖITYVÄT FASISTIHOMMISTA JNE. PERUSSUOMALAISISTA ON TULOSSA KOVAA VAUHTIA MUNATTOMIA NILLITTÄJIÄ EIVÄTKÄ ENÄÄ OLE KOKO KANSAN PUOLELLA. PERUSSUOMALAISET ESTÄVÄT ESIM. TAIDE JA LUNTOTERAPIAN RAKENTAMISEN. TÄSTÄ SYYSTÄ TARVITSEMME UUDEN PUOLUEEN JOKA AJAA:

1. EU EROA

2. RAJAT KIINNI: MAAHANMUUTTO PYSÄYTETTÄVÄ SIIHEN ASTI KUNNES SAAMME MAAMME KUNTOON

3. KANNABIKSEN TUTKIMISTYÖN ALOITUS

ARTHUB ETSII PUOLUETTA YHTEISTYÖHÖN EU:N KAATAMISEEN JA TARJOAA YHTEISTYÖPUOLUEELLE TÄYDEN MARKKINOINTIPAKETIN JA TUEN. OTA YHTEYTTÄ HELLO@ARTHUB.FI

EU:N SYMBOLI = EUROOPAN RAISKAUS

Sattuma vai vahinko? Alla englanniksi tästä mytologiasta:

“Hence there must be a deeper symbolic relevance that explains its omnipresence in the European Union. But when we analyze the events that take place in this story, the significance of the myth for the European Union seems an even bigger mystery: isn’t the rape of Europa a strange story to symbolize the European Union? How can a tale of a Phoenician woman, unwillingly abducted and sexually assaulted by a rutting, unscrupulous deity be used as a symbol for a unique project of peace, prosperity and freedom in human history, being the voluntary integration of different nations into the European Union? To answer these questions one must take some creative thinking and room for interpretation into account.”