arthub: Palvelut

Kotiapu

arthub: Palvelut

Kotiapu

Kehitämme uutta kotiapu-palvelua

Kehitämme uutta palvelua, joka on suunnattu avuksi erityisesti syrjäseudulla asuvalle vanhemmalle väestölle.

Kotiapu voi tuoda ruokaa alueellesi, sekä auttaa kodin huoltotöissä. Kotiavun mukana kulkee ammattilaisia eri aloilta, mukaan lukien LVI & Sähkö, ja tarjoamme esim. valaistuksen korjausta, kodinkoneiden vaihtoa ja muita kodin huolto ja ylläpitotöitä. Voimme auttaa esim. polttopuiden teossa, valaistuksen, pistorasioiden, hanojen korjaamisessa jne.

Syrjäseuduille palveluiden tilaaminen on kallista, sekä ihmisillä loppuvat rahat kalliiden sähkönsiirtohintojen, polttoainekorotusten yms. myötä ja täten ihmisarvoinen elämä ei monella enää täyty.

Mikäli tarvitset apua, voit tilata kotiavun käymään luonasi tekemässä pientä remonttia ja auttamassa kodin huoltotöissä budjettisi mukaisesti. Pyrimme rahoittamaan kotiapua muilla projekteillamme, jotta voisimme tarjota kotiapua täysin ilmaiseksi kaikkensa menettäneille.

Kotiapu aloittaa toimintansa kun resurssit antavat myöten 2020/2021-.

arthub: Kotiapu

Kotiapu: Huoltotyöt

Pesuhuone pimeänä? Valaisin rikki, eivätkä voimat tai taito riitä sitä vaihtamaan? Pankkitili taas tyhjillään? Sähköasentaja maksaisi satasia? Liesi ei toimi? Jääkaappi ääntää? Katto vuotaa? Rappuset lahonneet? Kiuas palanut puhki? Ei töitä, eikä valtiokaan huolehdi? Ei hätää!

Arthubin Kotiapu on täällä laittamassa asioita kuntoon!

Ota yhteyttä: hello@arthub.fi

Kotiapu: ruoka-apu

Rakennamme verkostoa kotimaisista ruoantuottajista ja omaa ruokavarastoa.

Mikäli tarvitset ruokaa kotiisi, ilmoita siitä meille:

Ota yhteyttä: hello@arthub.fi

“Kehitämme Suomeen toimivampaa ruokahuoltoa, jotta kaikilla olisi ruokaa.”

KARTOITAMME TARVETTA UUTEEN KOTIAPU-PALVELUUN 2020-2021-

 

Mikäli kotiavun tarve on valtava, ja voimme todistaa sen, voimme luoda painetta päättäjiämme kohtaan. Mutta ennenkaikkea meidän täytyy alkaa kehittämään omia palveluita suoraan kansan kesken.

VOIT OTTAA yhteyttä myös sähköpostitse:

hello@arthub.fi

 

arthub: Palvelut – Kotiapu