Onko tylsää?

Ei hätää, voit liittyä arthubin Starcraft II -tiimiin. Pelaile muiden tiimiläisten kanssa ja rakenna omia karttoja ja luo peliskenaarioita. Luovaa ja strategista hommaa, tylsien sadepäivien varalle.

Pidämme näitä rakentamiamme skenaarioita eräänlaisina taideteoksina.

Starcraft II on täysin ilmainen peli, ja sitä pelataan myös ammattitasolla. Lataa peli ja tule pelaamaan!

FINNISH PATRIOT STORIES

Finnish Patriot Stories – on pelisarja, joka koostuu täysin fiktiivisistä ja hypoteettistä taisteluskenaarioista. Näissä peliskenaarioissa keskenään taistelevat Suomen Patriootit ja UE, eli United Enemy, täysin kuvitteellinen viholliskollaatio, joka kuvitteellisen kommunismin lailla hiljalleen on hyökännyt Suomeen.

*UE:lla ei viitata mitenkään EU:hun, sillä eihän EU liity kommunismiin mitenkään vai liittyykö? No sitä ei saa miettiä, niin parempi vaan pelata!

Skenaarion taustatarina:

Elämme kaukana tulevaisuudessa, vuotta 2050, ja kaikista varoituksista huolimatta, Suomalaiset eivät uskaltaneet miettiä itse asioita, mikä oli johtanut siihen, että UE:lle oli annettu täysi toimintavalta suuressa kansanäänestyksessä, vuonna 2021.

Eikä mennyt kauan, tästä suuresta kansanäänestyksestä, kun UE hiljalleen paljasti todelliset kasvonsa, ja piiloon kätketty “kommunismimiekka” iskisi pian täysin viattomiin ja sinisilmäisiin suomalaisiin..

Suomen kauniit rannat tuhottiin, mökit ja mummot poltettiin, ja Suomi-neidon julma kairaaminen alkoi UE-armeijan vyöryessä läpi kotimaamme.

Mineraalit revittiin ylös, puut kaadettiin alas, ja kaikki mikä tielle tuli: tuhottiin!

Kirkot poltettiin ja uskontomme häpäistiin. Suomen Poliisi oli menettänyt otteensa, ja rivit rakoilivat. Luottamus maan johtajia kohtaan horjui. Kansa yltyi taistelemaan keskenään, mielipide-erojensa takia, mutta lopulta, he pystyivät näkemään näiden erimielisyyksiensä ylitse, ja päättivät yhdistää voimansa, tähän viimeiseen taistoon Suomi-neidon vuoksi. Suomen Puolustusvoimat liittyivät mukaan tukemaan Suomen kansaa, ja tämän seurauksena perustettiin;

Suomen Patriootit – Suomi-neidon viimeiset vartijat

PELISKENAARIOT:

FINNISH PATRIOT STORIES #1: SAARRETTU SAARI (TRAPPED ISLAND)

“UE:n armeijan määrä, oli suurempi mitä arvattiinkaan, ja se raivo ja julmuus, millä he vyöryivät päällemme, oli ennen näkemätöntä!”

UE oli onnistunut saartamaan yhden, Suomen Patriootti-ryhmän saarelle ja käskynä oli “pommittakaa koko saari”. Suomen aika ja resurssit olivat käymässä vähiin, ja muut joukot pitivät vastarintaa yllä muualla: Apua ei olisi täten tulossa. Pakkanen kiristyi, mikä onnekseen myös hidasti UE:n joukkoja, sillä UE:n joukot eivät kestäneet lunta tai pakkasta, ja Suomen Patriootit tiesivät, vastaiskun ajan koittaneen..

Suomen Patirooteilla on turvanaan kaksi erittäin taitavaa komentajaa, ja sinun tehtäväsi on nyt johtaa Suomen Patriootteja ystäväsi kanssa, pelastaa heidät, sekä ajaa UE-kommunistit pois rannoiltamme ja pelastaa Suomi-neito! Selviätkö tehtävästä?

Pelimuoto: Co-Op 2 VS A.I

Pelin tavoite: Selviydy UE:n pommituksesta, tee vastahyökkäys, kukista vihollinen ja pysäytä paha!

KIRJOITA ALLE SC II BATTLE-TAG ID NIIN LISÄÄMME SINUT TIIMIIN:

[contact-form-7 id=”3009″]